Tera In | Home

MAX FINE

Продуктът на MAXFINE дава нови възможности за съвременната архитектура и дизайн,като комбинира малка дебелина на материала  с голям размер. Създава уникален визуален и декоративен ефект.41 цвята, 4 различни повърхности и размери от 300х150 до  60х60 в комбинация със съвършен принт , имитация на естествен камък.
Тази комбинация  дава  неограничени възможности  при обзавеждането на дома. Кухненски плотове ,подови настилки, облицовка на банята, вратички на шкафове, маси.

FLEXFORM STONE

FLEXFORM STONE –материал от естествен камък, който може да се огъва по вдлъбнати и изпъкнали повърхности до радиус 38 см.  Лек, гъвкав, еластичен, лесен за инсталиране.
Този уникален каменен фурнир  има  безкрайни възможности за приложение. Полупрозрачният вариант може да се използва за нестандартно осветяване на пространството.
FLEXFORM STONE  преминава през производствен процес, но винаги запазва външният вид на естественият камък от който е направен.


МЕБЕЛИ
 ПО ПРОЕКТ

Ние се стремим дизайнът да не се ограничава само в комерсиалната си роля, а да дава индивидуалност на всеки един наш клиент.
Интериора при нас е амалгама от  дизайн и изкуство.
Целта ни е да предложим най-доброто и най-пълно обслужване на нашите клиенти,  да не ги ограничаваме да мечтаят, а да  реализираме мечтите им!

www.home.tera-in.com